Kommunikation Och Konflikthantering : En Introduktion
ISBN9789144008080
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår1998-12-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 1998-12-02

Kommunikation Och Konflikthantering : En Introduktion

 • ISBN: 9789144008080
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-12-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -56% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tomas R
  139 kr

  Bra skick

 • Pam S
  159 kr

  Bra skick

 • Anna-Hulda N
  259 kr

  Ny

Om Kommunikation Och Konflikthantering : En Introduktion

Boken Kommunikation Och Konflikthantering : En Introduktion släpptes år 1998.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kommunikation Och Konflikthantering : En Introduktion begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 200 kr (56%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Modernt utvecklingsarbete förutsätter en väl utvecklad förmåga till samverkan. Syftet med denna bok är att utifrån socialpsykologisk och pedagogisk forskning samt praktisk erfarenhet ge läsaren grundläggande kunskaper inom området kommunikation och konflikthantering.Författaren analyserar de viktigaste kommunikativa grundbegreppen. Han synliggör det mänskliga samspel som sker via ord och kroppsspråk samt redogör för arbetslagets och ledarskapets möjligheter och fallgropar. Vidare ges en utförlig beskrivning av hur man analyserar och hanterar konflikter på individ-, grupp- respektive organisationsnivå. Varje kapitel avrundas med en sammanfattning och diskussionsfrågor. Under den återkommande rubriken ”Pedagogiska tillämpningar” finns dessutom på många ställen i texten praktiska exempel på hur teorierna kan tillämpas i vardagssituationer.Boken riktar sig till pedagogik- och psykologistuderande vid universitet och högskolor, till studerande inom lärarutbildning och lärarfortbildning samt till personalchefer och andra som vill fördjupa sin kunskap om mänsklig kommunikation och konflikthantering.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 56% mot nypris
Ny från 359 kr