ISBN | 9780632056279 |
Upplaga | 1 |
Format | E-bok |
Författare | Michael J Gibney, Barrie M Margetts, John M Kearney, Lenore Arab |
Publiceringsår | 2012-10-11 |
Förlag | Wiley |
Antal sidor | 392 |
Språk | Engelska |
E-bok • 2012-10-11
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Ej tillgänglig
Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.
Bra skick
Ny
Boken Public Health Nutrition (e-bok) släpptes år 2012 och är skriven av Michael J Gibney, Barrie M Margetts, John M Kearney och Lenore Arab.
Den består av 392 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget Wiley.
Köp Public Health Nutrition (e-bok) begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.
As an academic subject, nutrition has grown enormously in recent years and with it the need for specialist textbooks on the subject. In response to this need, a decision was taken by The Nutrition Society to produce a ground-breaking series of four textbooks, of which Public Health Nutrition is the third. The books in the series: Provide students with the required scientific basis in nutrition, in the context of a systems and health approach. Enable teachers and students to explore the core principles of nutrition and to apply these throughout their training to foster critical thinking at all times. Each chapter identifies the key areas of knowledge that must be understood and also the key points of critical thought that must accompany the acquisition of this knowledge. Are fully peer reviewed to ensure completeness and clarity of content, as well as to ensure that each book takes a global perspective and is applicable for use by nutritionists and on nutrition courses throughout the world. Public Health Nutrition is an essential purchase for students majoring in nutrition and dietetics. Public health nutrition as a subject is growing immensely in importance, taking into account the real potential to reduce the burden of non-communicable chronic disease through diet. Professionals in nutrition, dietetics, food science, medicine, community health care and many related health care areas will all find much of great use within the book s covers. Libraries in all universities, medical schools and establishments teaching and researching in these subject areas should have several copies on their shelves. OTHER BOOKS IN THE NUTRITION SOCIETY TEXT BOOK SERIES: Introduction to Human Nutrition: ISBN 0 632 05624 X Nutrition & Metabolism: ISBN 0 632 05625 8 Clinical Nutrition: ISBN 0 632 05626 6
Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.
Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.
När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.
Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!