Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
ISBN9789144006567
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareHerluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen
Publiceringsår2007-09-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor414
SpråkSvenska

Häftad • 2007-09-13

Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer

av Herluf Thougaard, Verner Varlund och Rene Møller Madsen

  • ISBN: 9789144006567
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2007-09-13
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 414
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Emelie L
    359 kr

    Bra skick

  • Vendela C
    409 kr

    Bra skick

Om Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer

Boken Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer släpptes år 2007 och är skriven av Herluf Thougaard, Verner Varlund och Rene Møller Madsen.

Den består av 414 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken.Förutom bakterier beskrivs svampar, virus, protozoer, alger och parasiter. Ett kapitel behandlar mikroorganismer hos människor och djur. Ett annat beskriver genteknikens viktigaste principer och i fyra kapitel ges utrymme åt produktionshygien, livsmedelsproduktion, konservering och fermentering.Den nya upplagan är uppdaterad och utökad främst med avseende på gentekniken och bakteriesystematiken.Boken lämpar sig för introducerande högskole- och universitetsstudier i ämnet, i första hand på utbildningar med livsmedelsanknytning. Den kan även med fördel användas som fortbildningslitteratur inom exempelvis livsmedelsindustrin.Boken finns även i en kortversion som omfattar endast grundläggande mikrobiologi och där de livsmedelsrelaterade kapitlen har tagits bort (www.studentlitteratur.se/32522).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr