Utm@ningar och e-frestelser - IT och skolans lärkultur
ISBN9789151840284
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareJonas Linderoth, Roger Säljö
Publiceringsår2002-04-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor329
SpråkSvenska

Inbunden • 2002-04-22

[email protected] och e-frestelser - IT och skolans lärkultur

av Jonas Linderoth och Roger Säljö

  • ISBN: 9789151840284
  • Upplaga: 1
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2002-04-22
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 329
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om [email protected] och e-frestelser - IT och skolans lärkultur

Boken [email protected] och e-frestelser - IT och skolans lärkultur släpptes år 2002 och är skriven av Jonas Linderoth och Roger Säljö.

Den består av 329 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vi minns alla hur det var när de nyfrälsta visionärerna ropade halleluja för datorn i skolan samtidigt som andra mullrade om att barn blir feta och aggressiva av att sitta för mycket vid sina apparater. Den vågen är (nästan) förbi idag. I stället håller något mer eftertänksamt och kunnigt på att växa fram. Många är de lärare som insett att påståenden som "när barn sitter vid datorn samarbetar de bättre" eller att "IT kommer att spränga skolan inifrån" inte hjälper dem det minsta i den pedagogiska vardagen. Inte heller finner de svar på sina frågor i böcker och rapporter som behandlar barn och datorer i skolan. Dessa böcker tar inte tag i den nya tekniken så som lärare möter den i skolan. Lärares växande behov kan snarare beskrivas i frågor och påståenden som "men vi måste veta hur det egentligen går till när eleverna lär sig med detta nya verktyg", "hur ska informationstekniken bidra till att utveckla undervisning och lärande?" Roger Säljö som år 2000 utkom med Lärande i praktiken. Ett sociokulturellt perspektiv, går nu vidare och sätter fokus på IT i skolan. Runt sig har han samlat en grupp forskare som alla under flera års tid ägnat sig åt att få fram ny kunskap och söka svar på frågorna om hur IT utmanar skolans traditionella sätt att arbeta. Resultatet finns i [email protected] och e-frestelser, IT och skolans lärkultur.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..