Tillämpad makroekonomi
ISBN9789186203382
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareLars Calmfors, Peter Englund, Mats Persson, Lennart Erixon, Eva Skult
Publiceringsår2011-01-17
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor207
SpråkSvenska

Häftad • 2011-01-17

Tillämpad makroekonomi

av Lars Calmfors, Peter Englund, Mats Persson, Lennart Erixon och Eva Skult

 • ISBN: 9789186203382
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-01-17
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 207
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna L
  109 kr

  Ny

 • Jessica K
  119 kr

  Ny

Om Tillämpad makroekonomi

Boken Tillämpad makroekonomi släpptes år 2011 och är skriven av Lars Calmfors, Peter Englund, Mats Persson, Lennart Erixon och Eva Skult.

Den består av 207 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Tillämpad makroekonomi begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Nationalekonomin brukar delas upp i två huvuddelar: mikroekonomi och makroekonomi. Inom mikroekonomin studerar man ekonomins grundläggande byggstenar, nämligen de enskilda hushållens och företagens beslut. Inom makroekonomin har man ett mer övergripande perspektiv; där studerar man de stora aggregaten, som arbetslöshet, tillväxt, ränta och inflation. Det är inom dessa områden som den politiska diskussionen är som hetast i dag. Varför är arbetslösheten så hög? Hur sköter Riksbanken sitt arbete egentligen? Varför svänger räntorna och växelkurserna så mycket? Hur ska man hantera finanskriser? Och varför är inkomstfördelningen så ojämn? Syftet med Tillämpad makroekonomi är att på ett enkelt och lättfattligt sätt presentera nationalekonomernas syn på dessa frågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr