Optimering : metoder, modeller och teori för linjära, olinjära och kombinatoriska problem
ISBN9789147099351
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareKaj Holmberg
Publiceringsår2010-09-06
FörlagLiber AB
Antal sidor468
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-09-06

Optimering : metoder, modeller och teori för linjära, olinjära och kombinatoriska problem

av Kaj Holmberg

 • ISBN: 9789147099351
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2010-09-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 468
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sia A
  559 kr

  Ny

Om Optimering : metoder, modeller och teori för linjära, olinjära och kombinatoriska problem

Boken Optimering : metoder, modeller och teori för linjära, olinjära och kombinatoriska problem släpptes år 2010 och är skriven av Kaj Holmberg.

Den består av 468 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Optimering : metoder, modeller och teori för linjära, olinjära och kombinatoriska problem begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 559 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Optimering är en komplett grundbok i optimeringslära som passar för både enklare och mer avancerade kurser på universitetsnivå. Läs mer Läsaren får en mångsidig verktygslåda för att lösa praktiska optimeringsproblem. Fokus ligger på användbara metoder snarare än teori. Andra utmärkande drag: - Täcker alla delar av optimeringens grunder - Är ovanligt grundlig i behandlingen av kombinatorisk optimering och optimering av grafer - Innehåller en stor mängd övningsuppgifter, tillräckligt för både lärarledda lektioner och hemuppgifter Språket är enkelt och beskrivningarna inleds genomgående med exempel där författaren konkret förklarar när och hur metoderna kan användas. Om författarna Författaren Kaj Holmberg är professor i optimeringslära vid Linköpings universitet och aktiv forskare. Han har undervisat i ämnet i över 30 år och nominerats till Linköpings teknologers studentkårs pris för bästa pedagog.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 559 kr
 Letar efter nypriser..