Nya perspektiv på organisation och ledarskap
ISBN9789144094199
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareLee G Bolman, Terrence E Deal
Publiceringsår2014-12-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor552
SpråkSvenska

Häftad • 2014-12-29

Nya perspektiv på organisation och ledarskap

av Lee G Bolman och Terrence E Deal

 • ISBN: 9789144094199
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-12-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 552
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan D
  172 kr

  Ny

Om Nya perspektiv på organisation och ledarskap

Boken Nya perspektiv på organisation och ledarskap släpptes år 2014 och är skriven av Lee G Bolman och Terrence E Deal.

Den består av 552 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Nya perspektiv på organisation och ledarskap begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 172 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna klassiker inom organisationsområdet tillämpar författarna fyra grundläggande teoretiska perspektiv på organisation och ledarskap: * Det strukturella perspektivet - Hur man organiserar och strukturerar grupper och arbetslag för att uppnå bästa resultat. * Human Resource-perspektivet - Hur man anpassar en organisation efter mänskliga behov och på så vis kan påverka gruppdynamiken på ett positivt sätt. * Det politiska perspektivet - Hur man hanterar makt och konflikter i organisationen. * Det symboliska perspektivet - Hur man skapar en kultur som ger mening åt arbetet genom ritualer, ceremonier och berättelser. Genom att använda dessa fyra perspektiv kan man betrakta organisationer som fabriker, familjer, djungler, teatrar eller tempel, och författarna visar hur de olika perspektiven kan vara till hjälp vid hantering av organisatorisk komplexitet. De organisations teoretiska perspektiven illustreras och konkretiseras med ett stort antal fall ur verkliga organisationer. Även olika ledarskapsstilar analyseras utifrån de olika perspektiven. Denna sjätte upplaga av boken har uppdaterats med ny information om bland annat samordning av privata och offentliga intressen, generationsmässiga skillnader i arbetskraften, ledarskap, globalisering och tvärkulturell kommunikation.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 172 kr
 Letar efter nypriser..