Nya perspektiv på organisation och ledarskap
ISBN9789144006109
FormatHäftad
Publiceringsår1997-11-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor456
SpråkSvenska

Häftad • 1997-11-10

Nya perspektiv på organisation och ledarskap

 • ISBN: 9789144006109
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1997-11-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 456
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Per-Ola F
  134 kr

  Bra skick

 • Marie S
  134 kr

  Bra skick

Om Nya perspektiv på organisation och ledarskap

Boken Nya perspektiv på organisation och ledarskap släpptes år 1997.

Den består av 456 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Nya perspektiv på organisation och ledarskap begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I boken Nya perspektiv på organisation och ledarskap anlägger författarna fyra olika perspektiv på organisationer och ledarskap - ett strukturellt perspektiv, ett human-resource perspektiv, ett politiskt perspektiv och ett symboliskt perspektiv. De organisationsteoretiska perspektiven konkretiseras med ett stort antal exempel från verkliga organisationer, verksamma både i privat och offentlig sektor. Författarna visar hur man genom att tillämpa ett perspektivseende (eng. reframing) kan få en fördjupad förståelse av en organisations verklighet. Även olika ledarskapsstilar analyseras och diskuteras utifrån de fyra perspektiven. Boken har inför denna andra upplaga genomgått en genomgripande revidering och två kapitel är helt nyskrivna. Nya perspektiv på organisation och ledarskap är skriven för kurser i organisation och ledarskap vid högskolor och universitet. Den lämpar sig även väl för självstudier genom sin rikedom på praktiska exempel och sin klara pedagogiska uppläggning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 134 kr