Medicin 2
ISBN9789152325933
Upplaga1
FormatFlexband
FörfattareUrban Gillå
Publiceringsår2018-01-08
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor212
SpråkSvenska

Flexband • 2018-01-08

Medicin 2

av Urban Gillå

 • ISBN: 9789152325933
 • Upplaga: 1
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2018-01-08
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 212
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -39% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Seth L
  177 kr

  Ny

Om Medicin 2

Boken Medicin 2 släpptes år 2018 och är skriven av Urban Gillå.

Den består av 212 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Medicin 2 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 193 kr (39%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Medicin 2 beskriver detaljerat olika fysiologiska processer i kroppen, bland annat vätske- och elektrolytbalansen, syra-basbalansen, kroppens immunologiska system samt ämnesomsättningen. Flera stora sjukdomsgrupper, deras orsaker, symtom och diagnoser, gås igenom. Dessa är till exempel cirkulationsorganens sjukdomar, nervsystemets sjukdomar, respirationsorganens sjukdomar, rörelseorganens sjukdomar, endokrina sjukdomar samt cancer och tumörsjukdomar. Ett avsnitt om famakologi med läkemedel som är aktuella för de olika sjukdomsgrupperna ingår också. Ur innehållet: Cellen och cellfysiologi, Urinorganens sjukdomar och fysiologi, Vätske- och elektrolytbalansen, Mag- och tarmkanalens sjukdomar och fysiologi, Nutrition och näringsfysiologi, Immunologi, Diabetes, Undersökningar och medicinska behandlingar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr   Spara 39% mot nypris
Ny från 493 kr