Ledarskap
ISBN9789144056548
Upplaga1
FormatDanskt band
Publiceringsår2010-03-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor291
SpråkSvenska

Danskt band • 2010-03-12

Ledarskap

 • ISBN: 9789144056548
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2010-03-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 291
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

534 kr

Ej tillgänglig

689 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -61% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Samira S
  209 kr

  Bra skick

 • Shkumbin U
  259 kr

  Bra skick

 • Emelie E
  309 kr

  Ny

Om Ledarskap

Boken Ledarskap släpptes år 2010.

Den består av 291 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Ledarskap begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 325 kr (61%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det viktigaste verktyget i ledarskapet är ledaren själv och därför är det personliga ledarskapet centralt i Ledarskap - personen, reflektionen, samtalet. Boken blandar teori med praktiska erfarenheter och den innehåller intervjuer med en rad profilstarka och intressanta personer om deras syn på ledarskap. Bland intervjupersonerna märks Pia Sundhage (förbundskapten USAs damlandslag i fotboll), Eva Hamilton (VD Sveriges Television), Ljubo Mrnjavac (grundare av Pölsemannen och känd från Draknästet på SVT), Kay Pollack (filmregissör) och Rakel Chukri (Kulturchef på Sydsvenskan). Till boken finns även en digital del med bl a övningar, case, diskussionsfrågor samt längre filmade intervjuer med fyra av intervjupersonerna.Ledarskap - personen, reflektionen, samtalet är en grundläggande bok i ledarskap. Den innehåller de viktigaste teorierna och modellerna om ledarskap, verktyg som är till hjälp och underlättar förståelsen för komplexiteten i ledarskapet. I boken finns också många praktiska exempel och övningar, som syftar till att skapa inspiration, diskussion och reflektion.Viktiga dimensioner i ledarskapet som tas upp är kommunikation, personligt ledarskap, grupper, ledarskap i förändring, situationsanpassat ledarskap, genus och etik. I boken behandlas ledarskap i många olika sammanhang som linjeorganisation, nätverk, grupper, projekt m.m.Ledarskap - personen, reflektionen, samtalet vänder sig till studenter i samhällsvetenskapliga ämnen vid universitet och högskola men också till nya chefer, medarbetare som vill förstå mer om ledarskapet samt till erfarna chefer som vill arbeta med reflektion över sin roll.Svenskt Projektforum har utsett boken till "Årets projektledarbok 2010".

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr   Spara 61% mot nypris
 Letar efter nypriser..