Glimtar av jämställdhet
ISBN9789189140868
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareAnne Grönlund, Katarina Boye, Charlotta Magnusson, Karina Nilsson
Publiceringsår2014-03-21
FörlagBorea
Antal sidor231
SpråkSvenska

Danskt band • 2014-03-21

Glimtar av jämställdhet

av Anne Grönlund, Katarina Boye, Charlotta Magnusson och Karina Nilsson

 • ISBN: 9789189140868
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2014-03-21
 • Förlag: Borea
 • Antal sidor: 231
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -79% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lillemor R
  103 kr

  Bra skick

 • Lillemor R
  107 kr

  Bra skick

Om Glimtar av jämställdhet

Boken Glimtar av jämställdhet släpptes år 2014 och är skriven av Anne Grönlund, Katarina Boye, Charlotta Magnusson och Karina Nilsson.

Den består av 231 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Borea.

Köp Glimtar av jämställdhet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 168 kr (79%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sverige har länge betraktats som ett jämställdhetens paradis, men under senare år verkar strålglansen ha mattats. Kritiska röster hörs från höger och vänster, bland debattörer och forskare, i Sverige och internationellt. Man talar om mönster som består, trots stora insatser. Om lönegapet mellan könen, hemarbetets snedfördelning, den könsuppdelade arbetsmarknaden och det glastak som stoppar kvinnor i karriären. Men är bilden egentligen så mörk?Vår forskning om jämställdhet i arbetsliv och familj visar att det finns glimtar av ljus. Kanske är det bara glimtar, men de visar vägen framåt.* * *   Författare: Lena Abrahamsson, Katarina Boye, Anne Grönlund, Charlotta Magnusson, Karina Nilsson, Mikael Nordenmark, Ida Öun.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 44 kr   Spara 79% mot nypris
Ny från 212 kr