Etik i pedagogiskt vardagsarbete
ISBN9789147084197
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareJenny Gren
Publiceringsår2007-07-06
FörlagLiber AB
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2007-07-06

Etik i pedagogiskt vardagsarbete

av Jenny Gren

 • ISBN: 9789147084197
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-07-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josefin J
  209 kr

  Ny

 • Katarina O
  209 kr

  Bra skick

 • Mitra R
  239 kr

  Bra skick

 • Mashal B
  259 kr

  Bra skick

Om Etik i pedagogiskt vardagsarbete

Boken Etik i pedagogiskt vardagsarbete släpptes år 2007 och är skriven av Jenny Gren.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Etik i pedagogiskt vardagsarbete begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är etik? Vilka är de grundläggande etiska värden som vi vill att vårt samhälle skall vila på? Hur kan lärare och pedagoger förmedla den människosyn och de etiska värden som läroplanerna talar om? Att arbeta inom förskola, skola och fritidshem ställer stora krav när det gäller etiska frågor. De flesta anställda är väl medvetna om detta, men många gånger förblir etiken vars och ens ensak. Orden och redskapen saknas för samtal om värdegrunden i arbetslagen. Läs mer I Etik i pedagogiskt vardagsarbete utgår Jenny Gren från situationer i vardagen och visar hur det etiska perspektivet måste genomsyra hela verksamheten. Tonvikten läggs vid lärarens och pedagogens etik. Det etiska perspektivet levandegörs genom många exempel och kopplingar till mötet med barn/elever och föräldrar. På så sätt vill författaren ge en utgångspunkt för diskussion och stimulerar till ett etiskt tänkande. I denna upplaga har författaren infört nya, aktuella exempel på hur lärare och pedagoger ställs inför etiska dilemman i vardagsarbetet. Barns rättigheter har fått ett eget kapitel och nya avsnitt om bl.a. hållbar utveckling samt barn och demokrati har tillkommit. Om författarna Jenny Gren är socionom med erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och föräldrar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr