De små mästarna
ISBN9789176563984
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBirgitta Knutsdotter Olofsson
Publiceringsår2013-12-28
FörlagLiber AB
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2013-12-28

De små mästarna

av Birgitta Knutsdotter Olofsson

 • ISBN: 9789176563984
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-12-28
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ann-Sofie T
  109 kr

  Bra skick

Om De små mästarna

Boken De små mästarna släpptes år 2013 och är skriven av Birgitta Knutsdotter Olofsson.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp De små mästarna begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Författaren rapporterar från ett daghem i Stockholm, där leken står i centrum och med barn som verkligen leker. Här utvecklas en lyckad pedagogisk verksamhet som formar en miljö med glada och harmoniska barn, där samvaro, ömsesidighet och feedback präglar personalens arbete med barnen. Tre grundprinciper styr arbetet med barnen: tid för lek, att inte störa leken och att ofta delta i barnens lek. Boken beskriver också arbetet med att övervinna de hinder som ligger i vägen för leken, personalens rädsla för kaos och oro för vad barnen lär sig. Här finns också barnens svårigheter att förstå leksignalen "detta är på låtsas", den lekförstörande maktkampen och rädslan att behöva prestera.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr