Datatyper Och Algoritmer
ISBN9789144013640
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLars-Erik Janlert, Torbjörn Wiberg
Publiceringsår2000-08-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor387
SpråkSvenska

Häftad • 2000-08-18

Datatyper Och Algoritmer

av Lars-Erik Janlert och Torbjörn Wiberg

 • ISBN: 9789144013640
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-08-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 387
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

480 kr

Ej tillgänglig

539 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -79% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Antonio V
  159 kr

  Bra skick

Om Datatyper Och Algoritmer

Boken Datatyper Och Algoritmer släpptes år 2000 och är skriven av Lars-Erik Janlert och Torbjörn Wiberg.

Den består av 387 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Datatyper Och Algoritmer begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 380 kr (79%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok ger de teoretiska kunskaperna som man behöver för att i en praktisk tillämpning kunna göra en bra analys av det aktuella problemet, välja och utforma lämpliga datatyper och algoritmer, och göra goda implementationer.Boken är avsedd att fungera som lärobok i datavetenskapliga universitetsutbildningar. Lämpliga förkunskaper är en termins studier i matematik och inledande programmering. De matematiska förkunskaperna kan bantas om man väljer att ta lättare på de formella avsnitten; texten kan läsas selektivt på olika abstraktionsnivåer.Bokens resonerande stil är avsedd att inspirera till ett reflekterande, resonerande förhållningssätt som är värdefullt i ett ämne som datavetenskap, som utvecklas snabbt och där tillämpningar med nya krav på datatyper ständigt dyker upp. Detta höjer det kunskapsmässiga överlevnadsvärdet och skiljer denna bok från mängden.I denna nya och utökade upplaga är layouten ändrad och texten reviderad vilket gör boken mer läsbar. Andra förändringar är att Modula-2-exemplen bytts till Java-exempel, att diskussionen har anpassats till det ökade intresset för objektorienterad programmering,samt att nya exempel och tillämpningar som anknyter till dagsaktuella områden såsom datorgrafik och datornätverk har tillkommit.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 100 kr   Spara 79% mot nypris
 Letar efter nypriser..