Bild och föreställning : om visuell retorik
ISBN9789144042596
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareYvonne Wærn, Rune Pettersson, Gary Svensson
Publiceringsår2004-01-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor197
SpråkSvenska

Häftad • 2004-01-12

Bild och föreställning : om visuell retorik

av Yvonne Wærn, Rune Pettersson och Gary Svensson

 • ISBN: 9789144042596
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-01-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 197
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna B
  224 kr

  Ny

 • Maria G
  259 kr

  Bra skick

 • Patrik G
  294 kr

  Ny

Om Bild och föreställning : om visuell retorik

Boken Bild och föreställning : om visuell retorik släpptes år 2004 och är skriven av Yvonne Wærn, Rune Pettersson och Gary Svensson.

Den består av 197 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Bild och föreställning : om visuell retorik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 224 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur förmedlas information genom bilder, hur förstår och tolkar vi dem? Om vi vill meddela oss via ett visuellt medium, hur gör vi då? Om vi vill använda bilder för olika ändamål, hur har man gjort, hur kan man göra? I var och en av dessa frågor finns många andra spörsmål som har att göra med teoretiska begrepp, analysmetoder och praktisk användning. Bokens första del beskriver bildens roll ur ett mottagarperspektiv och handlar om att se, tolka och analysera bilder. Den andra delen ser bildens roll ur ett sändarperspektiv. Här presenteras mer detaljerat vad retorik kan handla om och hur bildens retorik uttrycks. Den tredje delen, slutligen, ger några exempel på bildanvändning. Här har vi valt reklam, informationsdesign och utbildning/inlärning. Boken vänder sig till mediestuderande av olika slag: blivande journalister, informatörer och medie- och kommunikationsstuderande, men även lärare, beteendevetare och andra som har intresse av bildens retorik.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 224 kr
 Letar efter nypriser..