Att drabbas och att forma sitt liv - Om strategier bland funktionshindrade och arbetslösa
ISBN9789144026657
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2003-11-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor193
SpråkSvenska

Häftad • 2003-11-05

Att drabbas och att forma sitt liv - Om strategier bland funktionshindrade och arbetslösa

 • ISBN: 9789144026657
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-11-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 193
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ingela H
  179 kr

  Ny

Om Att drabbas och att forma sitt liv - Om strategier bland funktionshindrade och arbetslösa

Boken Att drabbas och att forma sitt liv - Om strategier bland funktionshindrade och arbetslösa släpptes år 2003.

Den består av 193 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att drabbas och att forma sitt liv - Om strategier bland funktionshindrade och arbetslösa begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med fokus på olika grupper och sammanhang har den här boken ambitionen att beskriva hur människor i svåra livssituationer försöker forma sina liv och hur de använder tillgängliga resurser. Människor är aktörer i sina liv och gör val även om deras handlingsutrymme är litet och svårigheterna stora. De grupper boken handlar om är kroniskt sjuka och funktionshindrade men också människor som under lång tid lever under svåra ekonomiska betingelser. Många begrepp används om människor som saknar eller håller på att gå miste om vissa viktiga resurser. Drabbade, utsatta, utslagna, exkluderade, marginaliserade, sårbara utstötta är uttryck som kommer till användning. Betoning ligger ofta mer på det problemfyllda livet än på människors sätt att försöka hitta lösningar. Den här boken handlar om hur människor själva agerar i och försöker finna vägar ut ur problematiska livssituationer. Boken riktar sig främst till studerande vid sociala omsorgs-, socionom-, arbetsterapeut- och vårdutbildningar. Den är också intressant för praktiker som arbetar med sociala frågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr
 Letar efter nypriser..