Att Analysera Text : Stilanalys Med Exempel
ISBN9789144015620
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareLars Melin, Sven Lange
Publiceringsår2000-11-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor172
SpråkSvenska

Häftad • 2000-11-24

Att Analysera Text : Stilanalys Med Exempel

av Lars Melin och Sven Lange

 • ISBN: 9789144015620
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-11-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 172
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jessica V
  99 kr

  Bra skick

Om Att Analysera Text : Stilanalys Med Exempel

Boken Att Analysera Text : Stilanalys Med Exempel släpptes år 2000 och är skriven av Lars Melin och Sven Lange.

Den består av 172 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att Analysera Text : Stilanalys Med Exempel begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 99 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

"Att analysera text" tar ett helhetsgrepp på text- och stilanalys. Allt från författarens avsikter till effekterna på läsaren behandlas, men tonvikten ligger på konkreta analysexempel som visar vad man bör lägga märke till i en text och hur man kan sammanställa sina iakttagelser till en väl sammanvägd karakteristik. Att analysera text innehåller sex teoretiska kapitel om textanalysens medel, mål och metoder och sex modellanalyser av facktext, retorik, skönlitteratur, argumentation, tidningstext och populärvetenskap. Denna tredje upplaga skiljer sig från de tidigare framför allt genom att nya kapitel om innehållsanalys och effektmätning av text tillkommit. Dessutom har vi beaktat datorn som effektivt hjälpmedel i textanalysen. Slutligen har minigrammatiken "Appendix" från de tidigare upplagorna nu integrerats i den teoretiska framställningen och därmed fått rollen av språklig verktygslåda i analysarbetet. Självfallet har modellanalyserna också daterats upp. Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 99 kr
 Letar efter nypriser..