Argumentationsanalys : färdigheter för kritiskt tänkande
ISBN9789127118089
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareGunnar Björnsson
Publiceringsår2009-08-07
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor204
SpråkSvenska

Inbunden • 2009-08-07

Argumentationsanalys : färdigheter för kritiskt tänkande

av Gunnar Björnsson

 • ISBN: 9789127118089
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2009-08-07
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 204
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -40% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Adam L
  209 kr

  Ny

 • Mikael A
  209 kr

  Ny

 • Sofia H
  259 kr

  Bra skick

Om Argumentationsanalys : färdigheter för kritiskt tänkande

Boken Argumentationsanalys : färdigheter för kritiskt tänkande släpptes år 2009 och är skriven av Gunnar Björnsson.

Den består av 204 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Argumentationsanalys : färdigheter för kritiskt tänkande begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 137 kr (40%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att tänka kritiskt är att självständigt ta ställning till rimligheten i påståenden och argument. Det är en ovärderlig förmåga när vi ställs inför frågor där svaren är många och motstridiga och argumentationen pekar i olika riktningar. I sådana situationer kan det vara svårt att skaffa sig överblick över argumenten, ta ställning till deras styrka och göra en samlad bedömning av alternativen. Lyckligtvis är detta svårigheter som går att hantera med just sådana verktyg som Argumentationsanalys erbjuder. Genom att använda dem förbättrar vi vår förmåga att både identifiera argument i text och tal och bedöma deras beviskraft. Den som själv behöver skriva en argumenterande text eller göra ett argumenterande framförande har dessutom god hjälp av bokens metod att åskådliggöra hur olika argument i en viss fråga förhåller sig till varandra. Argumentationsanalys är en teoretisk och praktisk handledning med övningar. Boken riktar sig till studenter i humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen, men också till alla andra som konfronteras med komplicerade argumentationer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr   Spara 40% mot nypris
Ny 346 kr