Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande
ISBN9789144077987
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePatricia Diaz
Publiceringsår2012-10-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor306
SpråkSvenska

Häftad • 2012-10-19

Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande

av Patricia Diaz

 • ISBN: 9789144077987
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-10-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 306
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lisa G
  248 kr

  Bra skick

Om Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande

Boken Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande släpptes år 2012 och är skriven av Patricia Diaz.

Den består av 306 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 248 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Här är den handfasta introduktionen till en undervisning i takt med digitalisering, pedagogisk forskning och de nya kurs- och ämnesplanerna. Webben i undervisningen motiverar och bidrar till ett modernt lärande.I bokens första del redogör författaren för vilken roll IT har spelat och spelar i skolans värld. Där finns fakta och diskussion kring barns och ungas vanor kopplat till det digitala samhälle vi lever i.Bokens andra del innehåller en inspirerande genomgång av digitala verktyg och sociala medier och hur de kan användas i olika undervisningssammanhang med elever på högstadium och gymnasium. Du får konkreta och praktiska förslag som har elevernas utveckling och lärande som mål.Till boken hör också en webb med filmer där författaren visar hur du kommer igång med flera av de digitala verktyg som beskrivs i boken. Instruktioner för hur man kommer åt materialet på webben finns på omslagets insida.Webben i undervisningen vänder sig till blivande och verksamma lärare, it-pedagoger och skolledare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 248 kr