Vuxenpedagogik - - att iscensätta vuxnas lärande
ISBN9789144038131
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareUlla Tebelius
Publiceringsår2007-01-09
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor151
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-09

Vuxenpedagogik - - att iscensätta vuxnas lärande

av Ulla Tebelius

 • ISBN: 9789144038131
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-09
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 151
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Karolina B
  139 kr

  Bra skick

Om Vuxenpedagogik - - att iscensätta vuxnas lärande

Boken Vuxenpedagogik - - att iscensätta vuxnas lärande släpptes år 2007 och är skriven av Ulla Tebelius.

Den består av 151 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Vuxenpedagogik - - att iscensätta vuxnas lärande begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vuxenutbildning är ett dynamiskt område som ständigt förändras och utvecklas. Boken sätter mötet mellan utbildare och deltagare i centrum och ger en helhetsbild av förhållandet mellan utbildnings- och undervisningsplanering, kunskap, vetande och kompetens, när det gäller vuxnas lärande. Centralt i boken är de val, föreställningar och ställningstaganden om hur vuxenutbildning ska genomföras som alla involverade behöver diskutera och ompröva. Boken ger teoretisk bakgrund och stöd för förändring av vuxenutbildning i praktiken. De många konkreta exemplen visar att verkligheten är mer dynamisk, komplex och irrationell än man i teorin har för vana att se på den.I denna reviderade upplaga har nya kapitel tillkommit som ger en introduktion till det vuxenpedagogiska området där frågan om syfte samt förutsättningar för vuxenutbildning diskuteras. Dessutom behandlas exempel på val som man som undervisare ställs inför i det konkreta pedagogiska mötet med studerande t.ex. i rollen som handledare för vuxenstuderande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 139 kr
 Letar efter nypriser..