Vetenskaplig teori och metod : från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt)
ISBN9789144113289
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareMaria Henricson
Publiceringsår2017-08-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor608
SpråkSvenska

Flexband • 2017-08-14

Vetenskaplig teori och metod : från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt)

av Maria Henricson

 • ISBN: 9789144113289
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2017-08-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 608
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -77% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julius B
  198 kr

  Bra skick

Om Vetenskaplig teori och metod : från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt)

Boken Vetenskaplig teori och metod : från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt) släpptes år 2017 och är skriven av Maria Henricson.

Den består av 608 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Vetenskaplig teori och metod : från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 460 kr (77%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vetenskaplig teori och metod är ett heltäckande stöd genom hela sjuksköterskeutbildningen avseende vetenskapliga kunskaper med examensarbetet som mål. Den fungerar som en ständig kunskapskälla och uppslagsverk samt ger vägledning inför vetenskaplig granskning, presentation och publicering av det färdiga examensarbetet. I denna andra upplaga har samtliga kapitel reviderats och den röda tråden har varit att öppna upp för examensarbeten som skrivs med hjälp av empiriskt material. Till varje kapitel finns ett webbmaterial som tillsammans med boken ger en större förståelse för forskningsprocessen samt vetenskapliga metoder inom omvårdnads- och vårdvetenskaplig forskning.Boken tilldelades Kurslitteraturprisets hederspris år 2012 för ”en mycket noggrann, pedagogisk och heltäckande bok där sjuksköterskestudenterna för första gången leds igenom hela forskningsprocessen från problemställning ända fram till implementering av forskningsresultat i klinisk praktik”.Vetenskaplig teori och metod vänder sig främst till studenter på grundläggande och avancerad nivå inom omvårdnads- och vårdvetenskapliga program.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 139 kr   Spara 77% mot nypris
Ny från 599 kr