Vårdvetenskapliga begrepp i teori och praktik
ISBN9789144112435
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareLena Wiklund Gustin, Ingegerd Bergbom
Publiceringsår2017-07-28
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor472
SpråkSvenska

Flexband • 2017-07-28

Vårdvetenskapliga begrepp i teori och praktik

av Lena Wiklund Gustin och Ingegerd Bergbom

  • ISBN: 9789144112435
  • Upplaga: 2
  • Format: Flexband
  • Publiceringsår: 2017-07-28
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Antal sidor: 472
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Vårdvetenskapliga begrepp i teori och praktik

Boken Vårdvetenskapliga begrepp i teori och praktik släpptes år 2017 och är skriven av Lena Wiklund Gustin och Ingegerd Bergbom.

Den består av 472 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Vårdvetenskapliga begrepp i teori och praktik begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 339 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En vetenskap och dess teorier byggs upp av begrepp som på olika sätt relaterar till varandra och beskriver vetenskapens sätt att se på den egna verksamheten. Tillsammans formar begreppen en syn på verkligheten som kan te sig mer eller mindre abstrakt, samtidigt som abstraktionsnivån också bidrar till att teorier kan ha såväl djup som omfång. I den här boken fokuseras begrepp som anses viktiga inom vårdvetenskapen.Huvuddelen av boken beskriver begrepp som utvecklats av forskare från Sverige, Finland och Norge. Både övergripande begrepp som exempelvis hälsa och vårdande och mer avgränsade begrepp som vila, vårdande kommunikation och tröst tas upp i boken. I denna andra upplaga har texten utöver några nya begrepp även kompletterats med reflektionsfrågor och övningar.Boken vänder sig till studerande i sjuksköterskeprogrammet och olika specialistsjuksköterskeprogram, men passar också andra yrkesgrupper i vårdande verksamheter och de som är intresserade av att förstå mer om vårdvetenskap i allmänhet, och om dess begrepp och språkanvändning i synnerhet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok

Bevaka