Värdepedagogik i förskola och skola : etik och demokrati i förskola och skola
ISBN9789147114146
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareRobert Thornberg
Publiceringsår2014-09-11
FörlagLiber AB
Antal sidor288
SpråkSvenska

Häftad • 2014-09-11

Värdepedagogik i förskola och skola : etik och demokrati i förskola och skola

av Robert Thornberg

 • ISBN: 9789147114146
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-09-11
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 288
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kajsa L
  259 kr

  Bra skick

 • Tove R
  259 kr

  Bra skick

 • Meliha Z
  279 kr

  Bra skick

 • Patricia J
  379 kr

  Bra skick

Om Värdepedagogik i förskola och skola : etik och demokrati i förskola och skola

Boken Värdepedagogik i förskola och skola : etik och demokrati i förskola och skola släpptes år 2014 och är skriven av Robert Thornberg.

Den består av 288 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Värdepedagogik i förskola och skola : etik och demokrati i förskola och skola begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Värdepedagogik diskuterar författarna den pedagogiska praktiken i förskola och skola i förhållande till moraliska och politiska värden. Det handlar om frågor som rör andras väl, omsorg, rättvisa, rättigheter, medmänsklighet, dygder, ansvar och inflytande samt hur sådana värdefrågor gestaltas och hanteras av lärare, barn och unga.Boken är tänkt att utgöra ett underlag för diskussion kring det egna värdegrundsarbetet i verksamheten.Läs merFörfattarna närmar sig det värdepedagogiska området med olika fokus, metodologi och teoretiska perspektiv. Exempel på olika teman som presenteras är:- Värdepedagogik, moral och moralisk utveckling.- Värden då och nu.- Demokrati och delaktighet.- Den levda moralen i vardagen.- Omsorg och erkännande.- Konflikter, mobbning och kränkningar.Värdepedagogik vänder sig till lärarstudenter på alla nivåer och yrkesverksamma lärare.Om författarnaEva Johansson är professor i pedagogik vid Institutt for barnehagelærerutdanning, vid Universitetet i Stavanger. Robert Thornberg är professor i pedagogik och verksam vid Institutionen for beteendevetenskap och lärande vid Linköpings universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr
 Letar efter nypriser..