Värdegrund i förskola och skola : om värdegrund, yrkesidentitet och praktik
ISBN9789188822215
FormatHäftad
FörfattareCarl E Olivestam, Håkan Thorsén
Publiceringsår2008-06-30
FörlagRemus
Antal sidor111
SpråkSvenska

Häftad • 2008-06-30

Värdegrund i förskola och skola : om värdegrund, yrkesidentitet och praktik

av Carl E Olivestam och Håkan Thorsén

 • ISBN: 9789188822215
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-06-30
 • Förlag: Remus
 • Antal sidor: 111
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Henrik O
  139 kr

  Bra skick

 • Izabella F
  179 kr

  Bra skick

Om Värdegrund i förskola och skola : om värdegrund, yrkesidentitet och praktik

Boken Värdegrund i förskola och skola : om värdegrund, yrkesidentitet och praktik släpptes år 2008 och är skriven av Carl E Olivestam och Håkan Thorsén.

Den består av 111 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Remus.

Köp Värdegrund i förskola och skola : om värdegrund, yrkesidentitet och praktik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 80 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken består av två huvudelar: En teoridel med fokus på utbildning och lärande kring värdegrunden. Denna huvuddel ger en historisk bakgrund till värdegrundens nuvarande utformning. Värdegrundsbegreppen görs begripliga genom provandet av alternativa tolkningar. Etikteori och uppgifter har formts utifrån förskolans och skolans förutsättningar och vardagsarbete. En tillämpningsdel med fokus på gestaltning av värdegrunden i vardag och undervisning. Denna huvuddel ger olika etiska redskap och modeller att pröva vid utförandet av det värdegrundsuppdrag som åvilar pedagoger och lärare. Ur innehållet: Värdegrundsförändringar i förskola, fritidshem och skola Aktuell värdegrund i förskola, fritidshem och skola Värdegrunden gestaltad i förskolans och skolans vardag Värdegrund och yrkesutövning Konfliktlösning och värdegrunden Bedömning, betyg och värdegrunden Didaktisk rotation - en modell för undervisning och lärande kring värdegrunden

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 80 kr
 Letar efter nypriser..