Vård- och omsorgsarbete
ISBN9789147092499
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareBarbro Blume, Elisabeth Karlström, Sonia Lennartsson
Publiceringsår2008-09-17
FörlagLiber AB
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2008-09-17

Vård- och omsorgsarbete

av Barbro Blume, Elisabeth Karlström och Sonia Lennartsson

 • ISBN: 9789147092499
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-09-17
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel J
  139 kr

  Bra skick

 • Tomas R
  139 kr

  Bra skick

 • Emma A
  139 kr

  Bra skick

Om Vård- och omsorgsarbete

Boken Vård- och omsorgsarbete släpptes år 2008 och är skriven av Barbro Blume, Elisabeth Karlström och Sonia Lennartsson.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Vård- och omsorgsarbete begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 80 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vård- och omsorgsarbete ger grundläggande kunskaper inom omvårdnad och social omsorg. Den röda tråden är helhetssyn, det handlar om att förstå hur problem, hjälp- och vårdbehov hänger ihop. Läs mer Vilket stöd och vilken hjälp kan den enskilde behöva i vardagen? Hur går en biståndsbedömning till? Vad bör man i sin professionella yrkesroll tänka på vad gäller etik och människosyn i möten med andra människor? En gemensam utgångspunkt, både när man arbetar med omvårdnad och social omsorg, är att bemöta människor med respekt, självbestämmande och integritet. Den studerande får verktyg för att kunna skapa en god relation till vårdtagaren, bland annat genom bra kommunikation. Vård- och omsorgsarbete är avsedd för kursen med samma namn på omvårdnadsprogrammet och i vuxenutbildningen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 80 kr