Våld i nära relationer : socialt arbete i forskning, teori och praktik
ISBN9789147125760
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2018-08-21
FörlagLiber AB
Antal sidor384
SpråkSvenska

Häftad • 2018-08-21

Våld i nära relationer : socialt arbete i forskning, teori och praktik

 • ISBN: 9789147125760
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-08-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 384
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Wilma L
  350 kr

  Ny

Om Våld i nära relationer : socialt arbete i forskning, teori och praktik

Boken Våld i nära relationer : socialt arbete i forskning, teori och praktik släpptes år 2018.

Den består av 384 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Våld i nära relationer : socialt arbete i forskning, teori och praktik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 350 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Våld i nära relationer och mäns våld mot kvinnor är ett komplext och utbrett samhällsproblem. Den här boken belyser såväl professionellas som drabbade våldsutsatta kvinnors berättelser. Och framför allt ger den verksamma inom socialtjänst, hälso- och sjukvård kunskap och verktyg för att de på bästa sätt ska kunna skydda och stötta alla som drabbas.Läs merHär berättar bland annat Kristina, en av många kvinnor som blivit utsatt för våld av en partner, om sina våndor kring att våga anmäla, om fortsatta hot och trakasserier (”tar våldet aldrig slut?”), om placering på kvinnojour och om vad som händer med barnen.Några exempel ur innehållet:- Att hantera kvinnors våldsutsatthet i nära relationer- Barns upplevelser av att leva med våldsamma/våldsutsatta föräldrar- Socialtjänstens ansvar enligt lagstiftningen- Våld i nära relationer och rättsprocessen- Skyddsnät genom den ideella sektorn (kvinnojourer och brottsofferjourer)- Professionellas utsatthet – att drabbas av sitt arbete och att minska arbetets negativa påverkanBoken kan användas på socionomprogrammet, inom polisutbildningen och av alla som arbetar med våldsutsatta kvinnor och barn inom socialtjänsten, sjukvården, polisen, brottsoffer- och kvinnojourer.”Jag är så glad att den hör boken äntligen finns. Kunskap om våld mot kvinnor och övergrepp som sker i nära relationer behövs på samhällets alla nivåer. Extra viktigt är såklart att kunskapen finns hos alla stjärnor som dagligen möter utsatta i sitt arbete." - Ida Östensson, ordförande Make Equal, medgrundare FattaOm författarnaBokens huvudredaktörer, Eveliina Sinisalo och Linn Moser Hällen, är socionomer med mångårig erfarenhet av att arbeta med våld i nära relationer. Eveliina har magisterexamen i socialt arbete och verksamhetsutveckling från Malmö universitet. Linn har examen från Socialhögskolan vid Lunds universitet. Bägge är föreläsare och grundare av Arvin Utbildning.Övriga medförfattare är Linnea Bruno, Mari Brännvall, Veronica Ekström, Maria Eriksson, Anna L. Jonhed (f.d. Forssell), Lars-Åke Kastling, Kristina Loveby, Tina Mattsson och Karin Örmon.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 350 kr