Vägen till C
ISBN9789144076065
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2011-08-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor269
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-18

Vägen till C

 • ISBN: 9789144076065
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 269
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Amanda S
  259 kr

  Bra skick

Om Vägen till C

Boken Vägen till C släpptes år 2011.

Den består av 269 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Vägen till C begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 205 kr (44%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

C är i dag det mest etablerade programmeringsspråket och finns tillgängligt för i stort sett alla processorfamiljer och operativsystem.C har möjligheter som saknas i de flesta andra programmeringsspråk. Speciellt gäller det språkkonstruktioner som tillåter programmeraren att komma ”nära” processor, minne och externa enheter. Trots att C konstruerades i början på 1970-talet är det i dag mer aktuellt än någonsin. C ingår i sin helhet i senare språk som C++, C# och Objective-C. Även Java använder C för att utföra maskinnära operationer.I denna fjärde upplaga av boken beskrivs hela språket så som det är definierat i senast gällande internationell standard. Även de många funktionsbibliotek som ingår i standarden behandlas. För att läsaren skall kunna förstå och underhålla gamla C program som använder äldre C-konstruktioner, beskriver boken även dessa.Boken är tänkt att passa såväl för nybörjaren som för den mer avancerade programmeraren. Den kan också vara intressant för C++-programmerare som vill tränga djupare in i C och utnyttja dess många standardbibliotek. Boken är en lärobok som också kan användas för självstudier. Författarna beskriver C:s olika delar i en pedagogisk och naturlig ordning.Fjärde upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr   Spara 44% mot nypris
Ny från 464 kr