Vägar till pedagogiken i förskola
ISBN9789147049660
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareInge Johansson, Ingrid Holmbäck Rolander
Publiceringsår2000-11-06
FörlagLiber AB
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2000-11-06

Vägar till pedagogiken i förskola

av Inge Johansson och Ingrid Holmbäck Rolander

 • ISBN: 9789147049660
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-11-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mitra R
  239 kr

  Bra skick

 • Madeleine E
  259 kr

  Bra skick

 • Linda N
  259 kr

  Ny

Om Vägar till pedagogiken i förskola

Boken Vägar till pedagogiken i förskola släpptes år 2000 och är skriven av Inge Johansson och Ingrid Holmbäck Rolander.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Vägar till pedagogiken i förskola begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 204 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vägarna till pedagogiken i förskola och fritidshem är många. För att förstå och utveckla det som sker idag kan man lära av historien.Det svenska utbildningssystemet förändrades kraftigt under slutet av 1990-talet genom att förskolan fick en egen läroplan och kopplades starkare till de andra delarna av utbildningssystemet. Sexåringarna började i den nya skolformen - förskoleklassen - vilket skulle bli en mjuk övergång mellan förskola och skola. Även fritidshemmet kom att omfattas av den nya läroplanen.Dessa förändringar har inneburit att förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare bildar arbetslag som har gemensamt ansvar för barnens lärande. Deras respektive roller måste definieras och det krävs en ömsesidig förståelse för varandras yrkeskompetens för att samarbetet skall fungera.Denna bok syftar till att ge en historisk tillbakablick och en dagslägesrapport för att öppna för en diskussion om pedagogiken i förskola och fritidshem och dess roll i det svenska utbildningssystemet.Vägar till pedagogiken i förskola och fritidshem består av tio fristående kapitel författade av forskare inom det aktuella området. Boken riktar sig till studerande inom lärarutbildningsområdet och yrkesverksamma förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare samt övriga intresserade i förhoppning att den skall vidga perspektivet på barns utveckling och lärande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 204 kr
 Letar efter nypriser..