Utvecklingssamtal - Kommunikation mellan hem och förskola
ISBN9789144079516
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnn-Marie Markström, Maria Simonsson
Publiceringsår2013-08-23
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor136
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-23

Utvecklingssamtal - Kommunikation mellan hem och förskola

av Ann-Marie Markström och Maria Simonsson

 • ISBN: 9789144079516
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-23
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 136
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tove R
  209 kr

  Bra skick

Om Utvecklingssamtal - Kommunikation mellan hem och förskola

Boken Utvecklingssamtal - Kommunikation mellan hem och förskola släpptes år 2013 och är skriven av Ann-Marie Markström och Maria Simonsson.

Den består av 136 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Utvecklingssamtal - Kommunikation mellan hem och förskola begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur genomförs utvecklingssamtal i förskolan, vad handlar de om och vilka funktioner har dessa samtal? Boken handlar om relationen mellan hem och förskola med fokus på utvecklingssamtal och vad som kännetecknar desamma. Boken bygger på forskning om samtal och utvecklingssamtal och hur de kan gå till i praktiken. I boken behandlas vad som kännetecknar kommunikation i det specifika institutionella samtalssammanhang som förskolans utvecklings samtal utgör. Författarna bidrar med förståelsen av hur utvecklingssamtal kan utgöra ett professionellt kommunikativt verktyg för verksamma lärare i förskolan, men också hur denna typ av samtal kan förstås som en bedömnings- och granskningspraktik. I boken argumenterar författarna för vikten av att reflektera över frågor om vilka normer och värderingar som förmedlas och förhandlas om barn, barndom, föräldraskap men också om de professionella i dessa samtal. I den här reviderade upplagan har nya delar förts in i flera av kapitlen avseende förskolans förändrade uppdrag, styrdokument och ny forskning. Denna upplaga innehåller även ett helt nytt kapitel som handlar om att föra och leda samtal med föräldrar. Utvecklingssamtal - kommunikation mellan hem och förskola vänder sig till studenter och verksamma inom förskola och skola, men även till andra yrkesgrupper som använder samtal som en del i sin yrkes utövning i möten med barn och familj, t.ex. socionomer, psykologer och sjuksköterskor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr