Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan
ISBN9789147111954
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePolly Björk-Willén, Karin Alnervik, Ingela Elfström, Gunnar Åsén, Lise-Lotte Bjervås
Publiceringsår2015-02-25
FörlagLiber AB
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2015-02-25

Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan

av Polly Björk-Willén, Karin Alnervik, Ingela Elfström, Gunnar Åsén och Lise-Lotte Bjervås

 • ISBN: 9789147111954
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-02-25
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Agnes L
  309 kr

  Ny

Om Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan

Boken Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan släpptes år 2015 och är skriven av Polly Björk-Willén, Karin Alnervik, Ingela Elfström, Gunnar Åsén och Lise-Lotte Bjervås.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna antologi handlar om utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan.Läs merBoken är uppdelad i tre delar:Den första delen behandlar utvärdering och bedömning i relation till den statliga styrningen av förskolan. Här beskrivs hur den statliga synen på och styrningen av utvärderingsverksamheten i svensk förskola har sett ut från 1980-talet fram till i dag och hur de statliga kraven på dokumentation får konsekvenser för bedömningen. Den andra delen diskuterar olika frågor kring utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan till exempel utvärderingens syfte, upplägg och funktioner. Författarna ger här exempel på olika typer av bedömningspraktik.Den tredje delen innehåller en skandinavisk utblick på utvärdering och pedagogisk bedömning i förskolan. Det första kapitlet är en analys av språklig bedömningspraktik på förskolor i Danmark. I det andra kapitlet analyseras och diskuteras kvalitetsindikatorer i norsk förskola i relation till barns lärande. Boken riktar sig främst till blivande och yrkesverksamma förskollärare.Om författarnaGunnar Åsén (red.) är professor emeritus i didaktik vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms universitet. Han har i över 25 år arbetat med utvärderingsfrågor och författat ett flertal skrifter om utvärdering.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr