Utomhuspedagogik som kunskapskälla : närmiljö blir lärmiljö
ISBN9789144045597
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2007-05-31
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor205
SpråkSvenska

Häftad • 2007-05-31

Utomhuspedagogik som kunskapskälla : närmiljö blir lärmiljö

 • ISBN: 9789144045597
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-05-31
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 205
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

385 kr

Ej tillgänglig

499 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -65% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline L
  134 kr

  Ny

 • Mitra R
  259 kr

  Ny

 • Samuel S
  309 kr

  Bra skick

 • Annelie D
  259 kr

  Bra skick

Om Utomhuspedagogik som kunskapskälla : närmiljö blir lärmiljö

Boken Utomhuspedagogik som kunskapskälla : närmiljö blir lärmiljö släpptes år 2007.

Den består av 205 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Utomhuspedagogik som kunskapskälla : närmiljö blir lärmiljö begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 251 kr (65%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken presenterar och beskriver de rika möjligheter till lärande som finns i den ömsesidiga relationen mellan oss människor och de miljöer och landskap vi lever i. Författarna är samtliga besjälade av tron på att ett rikt och harmoniskt förhållande till landskapet starkt bidrar till vårt fysiska och psykiska välbefinnande. Bokens centrala teman, som bygger på estetik och känsla, är kopplingen mellan bl.a.rumslig tillhörighet och ekologisk medvetenhetsinnlig erfarenhet och boklig bildningbarns lekytor och motorisk utvecklingspråk och landskap. I boken pläderar författarna för att det finns betydande vinster för lärande, både inom och utanför utbildningssystemet, om barn och unga tillbringar mer tid ute i landskapet. Slutsatsen är att den samhörighet med landskapet som utgör grunden för ett medvetet ekologiskt handlande, skapas genom en djup förtrogenhet med vår omgivning. Boken vänder sig till blivande och verksamma lärare samt andra personer med intresse för natur, ekologi och friluftsverksamhet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 134 kr   Spara 65% mot nypris
 Letar efter nypriser..