Uppsatshandbok : hur du lyckas med din uppsats
ISBN9789144074900
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAnn-Marie Ekengren, Jonas Hinnfors
Publiceringsår2012-07-04
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor138
SpråkSvenska

Häftad • 2012-07-04

Uppsatshandbok : hur du lyckas med din uppsats

av Ann-Marie Ekengren och Jonas Hinnfors

 • ISBN: 9789144074900
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-07-04
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 138
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -1% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mikael N
  259 kr

  Bra skick

Om Uppsatshandbok : hur du lyckas med din uppsats

Boken Uppsatshandbok : hur du lyckas med din uppsats släpptes år 2012 och är skriven av Ann-Marie Ekengren och Jonas Hinnfors.

Den består av 138 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Uppsatshandbok : hur du lyckas med din uppsats begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 2 kr (1%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Uppsatshandbok presenterar och diskuterar författarna Ann-Marie Ekengren och Jonas Hinnfors nio punkter som de menar sammanfattar de krav som bör uppfyllas i den goda uppsatsen. I boken resonerar de kring varje krav och hur man kan argumentera och tänka under uppsatsarbetet för att uppfylla det. Genom att uppsatsförfattare låter kraven genomsyra hela uppsatsen blir den väl sammanhållen, och delarna hänger samman på ett logiskt och klart sätt. De exemplifieringar som följer i boken hämtas från statsvetenskap i vid bemärkelse, men det är författarnas förhoppning att handboken kan användas av uppsatsförfattare från en rad olika ämnen, inte minst en bred samhällsvetenskaplig fåra. Uppsatshandbok fungerar som ett viktigt stöd för både lärare och studenter under hela arbetet med uppsatsen. Den här läroboken riktar sig till studenter på både grundnivå och avancerad nivå. Grundkriterierna för en god uppsats eller en lite längre student­text är desamma, oavsett nivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr   Spara 1% mot nypris
Ny från 261 kr