Upphovsrätt i reklam och media
ISBN9789144029573
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareThomas Carlén-Wendels
Publiceringsår2005-09-23
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor158
SpråkSvenska

Häftad • 2005-09-23

Upphovsrätt i reklam och media

av Thomas Carlén-Wendels

 • ISBN: 9789144029573
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-09-23
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 158
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

249 kr

Ej tillgänglig

319 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -68% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elina T
  139 kr

  Bra skick

 • Linda V
  159 kr

  Bra skick

 • Emma B
  159 kr

  Bra skick

 • Patrik G
  214 kr

  Ny

Om Upphovsrätt i reklam och media

Boken Upphovsrätt i reklam och media släpptes år 2005 och är skriven av Thomas Carlén-Wendels.

Den består av 158 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Upphovsrätt i reklam och media begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 169 kr (68%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kunskap om upphovsrätten är grundläggande inom reklam- och medieproduktion. Dagens digitala teknik gör det enkelt att kopiera och manipulera alster utan kvalitetsförsämring. Över globala nätverk kan bilder, fotografier, videofilmer och musik snabbt laddas ner. Enkelheten gör att man knappast tänker på att det kan vara förbjudet.Samtidigt ökar upphovsmännens medvetenhet och rättighetsbevakningen intensifieras. Inom reklam och media skapas ständigt alster som behöver upphovsrättsligt skydd. Lika vanligt är det att producenterna själva använder material som andra har upphovsrätt till.I Upphovsrätt i reklam och media ges en bred förståelse för hur upphovsrätten fungerar – vem som skyddas, vad som skyddas och varför. Författaren använder enkla exempel för att förklara lagen. I denna andra upplaga har omfattande uppdatering och omarbetning gjorts med tanke på de senaste årens teknikutveckling samt den rättsliga utvecklingen, i synnerhet de betydande förändringarna av upphovsrättslagen som trädde i kraft under 2005Boken är avsedd för dig som producerar eller köper reklam och media, samt till dig som studerar marknadsföring samt medie- och kommunikation på högskolenivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 80 kr   Spara 68% mot nypris
 Letar efter nypriser..