Tvärkulturell kommunikation i förskola och skola
ISBN9789144026855
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEva Hedencrona, Dora Kós-Dienes
Publiceringsår2003-03-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor135
SpråkSvenska

Häftad • 2003-03-20

Tvärkulturell kommunikation i förskola och skola

av Eva Hedencrona och Dora Kós-Dienes

 • ISBN: 9789144026855
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-03-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 135
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Susanne L
  109 kr

  Bra skick

 • Susanne L
  109 kr

  Bra skick

 • Linda N
  109 kr

  Bra skick

 • Hanna O
  179 kr

  Bra skick

Om Tvärkulturell kommunikation i förskola och skola

Boken Tvärkulturell kommunikation i förskola och skola släpptes år 2003 och är skriven av Eva Hedencrona och Dora Kós-Dienes.

Den består av 135 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Tvärkulturell kommunikation i förskola och skola begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok innehåller 15 fallbeskrivningar, som var och en presenterar ett tvärkulturellt möte. Fallbeskrivningarna är baserade på författarnas egna pedagogiska erfarenheter samt på samtal med pedagoger om deras arbete på förskolor och skolor i invandrartäta områden. Pedagogerna berättar om svårigheter i samspelet med elever eller föräldrar där de trott att problemen berott på kulturella skillnader, "det brukar inte hända med svenska barn". De 15 fallbeskrivningarna är tematiskt ordnade i tre kapitel. Fallen framställs enligt "critical incidents"- en metod där läsaren aktivt deltar i problemets analys och förklaringar. Varje kapitel avslutas med en teoretisk del som anknyter till fallen och ger ytterligare diskussionsfrågor. Detta gör boken lämplig för grupparbeten. Inledningsvis presenterar boken en kort förklaring till begreppen kultur och kommunikation, avslutningsvis ger den förslag på extra arbetsuppgifter. Boken är framför allt avsedd för utbildning och fortbildning av blivande och verksamma pedagoger. Den kan också användas av övrig personal i förskolor och skolor samt av alla som är intresserade av tvärkulturella möten i skolans värld.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..