Tricks of the Trade - Yrkesknep för samhällsvetare
ISBN9789147088508
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-07-23
FörlagLiber AB
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2008-07-23

Tricks of the Trade - Yrkesknep för samhällsvetare

 • ISBN: 9789147088508
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-07-23
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Matheus E
  113 kr

  Ny

 • Rudina K
  199 kr

  Bra skick

Om Tricks of the Trade - Yrkesknep för samhällsvetare

Boken Tricks of the Trade - Yrkesknep för samhällsvetare släpptes år 2008.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Tricks of the Trade - Yrkesknep för samhällsvetare begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 113 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med ett direkt tilltal och ett okonstlat språk berättar Howard Becker hur en sociologisk undersökning kan ta hjälp av beprövade (men sällan uttalade) knep för att lättare begripliggöra samhället och tolka sociologiska data.Knepen gäller allt från forskarens föreställningar om det han eller hon studerar och det urval som görs i en given studie till analys och begreppsutveckling. Boken befinner sig någonstans mellan metod och teori, man skulle kunna säga att den befinner sig på genomresa i teoretiska och metodologiska landskap.På ett obundet, kreativt och oefterhärmligt sätt visar Becker att sociologi inte måste handla om att positionera sig i ett bestämt teoretiskt eller metodologiskt läger utan snarare om att tänka, resonera och agera, ett slags ständigt pågående hantverk.Om författarnaHoward S. Becker är professor i sociologi och lever och verkar i San Fransisco.Översättning: Sven-Erik Torhell

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 113 kr
 Letar efter nypriser..