Transportekonomi
ISBN9789144610412
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKenth Lumsden
Publiceringsår1995
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor237
SpråkSvenska

Häftad • 1995

Transportekonomi

av Kenth Lumsden

 • ISBN: 9789144610412
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1995
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 237
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josefin E
  139 kr

  Bra skick

Om Transportekonomi

Boken Transportekonomi släpptes år 1995 och är skriven av Kenth Lumsden.

Den består av 237 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Transportekonomi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Logistiska modeller för resursflöden Transportekonomi kopplar samman tekniska och ekonomiska aspekter av transportsystemet utifrån en beskrivning av en transport som en tjänst. Boken är indelad i fem delar: Del Ibehandlar transportsystemet som ett fysiskt nätverk där olika kapacitets- och aktivitetsaspekter beskrivs. Del IIbehandlar transportkostnadernas komponenter och uppbyggnad. Del IIIbehandlar olika pris- och kostnadsbegrepp ur makro- och mikroperspektiv, i samband med efterfrågan på transporttjänster och utnyttjande av transportsystemet. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 139 kr