Toyota Kata : lärande ledarskap, varje dag
ISBN9789147111190
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareMike Rother
Publiceringsår2013-08-15
FörlagLiber AB
Antal sidor331
SpråkSvenska

Danskt band • 2013-08-15

Toyota Kata : lärande ledarskap, varje dag

av Mike Rother

 • ISBN: 9789147111190
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2013-08-15
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 331
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -70% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline L
  145 kr

  Ny

Om Toyota Kata : lärande ledarskap, varje dag

Boken Toyota Kata : lärande ledarskap, varje dag släpptes år 2013 och är skriven av Mike Rother.

Den består av 331 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Toyota Kata : lärande ledarskap, varje dag begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 341 kr (70%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Toyota Kata är det naturliga komplementet till The Toyota Way, boken som satte Lean på den internationella kartan. Den här boken ger nya insikter i Toyotas berömda ledningsprinciper och visar hur man praktisk går till väga för att leda och utveckla medarbetarna på ett sätt som fullt ut tar tillvara deras potential. Boken bygger på sex års forskning kring Toyotas personalstyrningsrutiner. Den klargör och illustrerar det organisatoriska mönster som Mike Rother har valt att benämna Kata: dels Förbättringskatan som är VAD man gör, dels Coachningskatan som visar HUR man gör. Toyota Kata ger chefer och ledare på alla nivåer pragmatiska modeller för både reflektion och handling i syfte att stärka organisationens långsiktiga konkurrenskraft. Boken har sålt i mer än 50 000 exemplar sedan 2009 och är översatt till flera språk.Läs mer"Toyota Kata är den första bok jag läst som beskriver tillämpningen av Lean på rätt sätt, dvs. hur man får människorna i en organisation att växa. En av svårigheterna med införandet av Lean är att förstå på vilket sätt ledarna måste agera - Toyota Kata beskriver detta på ett pedagogiskt och begripligt sätt." - Gert Frick, Vice President Global SPS Office, Scania"Då och då kommer det ut en ny Lean-bok som verkligen ger läsaren en aha-upplevelse och knuffar förståelsen ett distinkt steg framåt. För mig var Toyota Kata en sådan bok. Den beskriver en mycket tilltalande kombination: en experimentell och utmaningsdriven förbättringsmetodik kompletterat med en handfast coachstruktur." - Magnus Lord, leg läk, civ ing., civ ek."I en sjukvård som dag för dag blir alltmer resurskrävande och komplex kommer praktisk lärande och ledarskapsmetodik, som i boken Toyota Kata, vara mycket viktig. Genom beskrivningar av Förbättrings- och CoachningsKATA förstår vi hur detta går till på Toyota. Vi har mycket att lära av dem." - Jonas Leo, överläkare/kirurg/förbättringscoach, Capio S:t Görans SjukhusOm författarnaMike Rother är ingenjör, forskare, lärare och föredragshållare inom ämnen som management, ledarskap samt förbättrings- och förändringsarbete. Han har varit knuten till University of Michigan, the Industrial Technology Institute, Fraunhoferinstitutet och Dortmunds tekniska universitet. Rothers arbete har lett honom till ett stort antal företag runtom i världen, där han samarbetar med andra för att testa idéer och dela med sig av sina kunskaper. Han har tidigare skrivit Learning to See (1997; med John Shook), Training to See (2000; med John Shook) samt Creating Continuous Flow (2001; med Rick Harris). Mike Rother bor i Ann Arbor, USA.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 145 kr   Spara 70% mot nypris
Ny från 486 kr