Tolkning och tillämpning
ISBN9789176785423
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2003
FörlagIustus
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2003

Tolkning och tillämpning

 • ISBN: 9789176785423
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

326 kr

Ej tillgänglig

479 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -77% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elin A
  74 kr

  Ny

 • Sara D
  74 kr

  Bra skick

Om Tolkning och tillämpning

Boken Tolkning och tillämpning släpptes år 2003.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Tolkning och tillämpning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 252 kr (77%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är avsedd att underlätta studentens första möte med juridiken. Genom konkreta exempel och övningar visas hur juristen hanterar rättsliga problem. Syftet med framställningen är att ge läsaren en känsla för det juridiska hantverket. Hur formuleras relevanta rättsfrågor? Hur skall de avgörande rättsliga kriterierna identifieras och analyseras? Hur skall de rättsliga texterna i tolkningsresonemanget relateras till varandra och till omständigheterna i fallet? Hur konstrueras, med andra ord, ett fungerande rättsligt resonemang? Till belysning av dessa frågeställningar riktas här uppmärksamheten mot det juridiska spelets gång. Den 2:a upplagan omfattar två nyskrivna kapitel, vilka behandlar rättsfallshantering respektive juridikstudiernas villkor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 74 kr   Spara 77% mot nypris
 Letar efter nypriser..