Tillit och förtroende : Ständiga utmaningar för professioner
ISBN9789140677839
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareOla Fransson, Carin Björngren Cuadra
Publiceringsår2012-01-17
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor303
SpråkSvenska

Häftad • 2012-01-17

Tillit och förtroende : Ständiga utmaningar för professioner

av Ola Fransson och Carin Björngren Cuadra

  • ISBN: 9789140677839
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2012-01-17
  • Förlag: Gleerups Utbildning
  • Antal sidor: 303
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Tillit och förtroende : Ständiga utmaningar för professioner

Boken Tillit och förtroende : Ständiga utmaningar för professioner släpptes år 2012 och är skriven av Ola Fransson och Carin Björngren Cuadra.

Den består av 303 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För att professionella ska kunna utföra sitt arbete räcker det inte med att de har de rätta kunskaperna och är kompetenta. Medborgarna måste också ha tillit till dem. Professioner och professionellas arbete förändras hela tiden och därmed förändras också förutsättningarna för förtroendet och tilliten till dem och de organisationer de representerar. Professionella har ett stort kunskapsövertag gentemot medborgarna. I de flesta fall gör vi inte någon kontroll av deras kunskaper, utan vi litar på dem. Vi har tillit till de professionella och förtroende för professionerna. Hur kommer det sig, egentligen? Vad händer med förtroendet och tilliten när arbetsvillkoren förändras? Hur etableras förtroende och tillit mellan klienter och professionella? I den här boken diskuteras dessa frågor utifrån olika professioner och professionella; poliser, socionomer, sjuksköterskor, revisorer och psykologer. Boken är främst avsedd för universitets- och högskolestuderande inom dessa ämnen. Den är också relevant för yrkesverksamma och andra som har intresse för professioner och professionellas arbete. Carin Björngren Cuadra är dr i odontologisk vetenskap och verksam vid Fakulteten Hälsa och samhälle, Malmö högskola. Ola Fransson är fil.dr i Idé- och lärdomshistoria och verksam vid Centrum för professionsstudier (CPS), Malmö högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok