Tillämpad byggnadsfysik
ISBN9789144048864
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareBengt-Åke Petersson
Publiceringsår2007-08-31
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor524
SpråkSvenska

Häftad • 2007-08-31

Tillämpad byggnadsfysik

av Bengt-Åke Petersson

 • ISBN: 9789144048864
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-08-31
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 524
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rita K
  409 kr

  Bra skick

Om Tillämpad byggnadsfysik

Boken Tillämpad byggnadsfysik släpptes år 2007 och är skriven av Bengt-Åke Petersson.

Den består av 524 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Tillämpad byggnadsfysik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 409 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken behandlar tillämpningen av byggnadsfysikens värme, fukt och luft i husbyggnader, dess väggar, tak och grunder. Utgångspunkten är EU:s direktiv om byggnader med mycket hög energiprestanda (nära-nollenergibyggnader). Boken går igenom byggnadsfysikalisk dimensionering och hur den utifrån formulerade funktionskrav, definierade belastningar och beräkningar leder fram till korrekta och funktionsdugliga konstruktionslösningar, där övergripande mål som komfort, hälsa, energieffektivitet och god beständighet tas tillvara. Teori och beräkningar är anpassade till både konventionell motstånds -beräkning och kretsanalys. I boken finns också ett stort antal övningar med fullständiga lösningar. Boken är skriven i första hand för civilingenjörsutbildningen och högskoleingenjörsutbildningen vid högskolor och universitet. Den lämpar sig därför också väl som referens och handbok föryrkesverksamma ingenjörer, arkitekter och fastighetsförvaltare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 409 kr