The Northern Lights
ISBN9788763000994
FormatHäftad
Publiceringsår2003-02-01
FörlagLiber Abstrakt Copenhagen Business School Press
Antal sidor471
SpråkEngelska

Häftad • 2003-02-01

The Northern Lights

 • ISBN: 9788763000994
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-02-01
 • Förlag: Liber Abstrakt Copenhagen Business School Press
 • Antal sidor: 471
 • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan W
  134 kr

  Bra skick

Om The Northern Lights

Boken The Northern Lights släpptes år 2003.

Den består av 471 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget Liber Abstrakt Copenhagen Business School Press.

Köp The Northern Lights begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

This anthology contains samples of original Nordic research positioned against the general literature within a given theme in organization theory. The contributions originated in the five Nordic countries and are connected to their local context via their topics, approaches and writing styles.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 134 kr