Text - kommunikation
ISBN9789147090020
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareLars Petersson, Åke Pettersson, Suzanne Rosendahl
Publiceringsår2009-08-12
FörlagLiber AB
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-12

Text - kommunikation

av Lars Petersson, Åke Pettersson och Suzanne Rosendahl

 • ISBN: 9789147090020
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-12
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Pernilla K
  359 kr

  Bra skick

 • Isabelle H
  375 kr

  Ny

Om Text - kommunikation

Boken Text - kommunikation släpptes år 2009 och är skriven av Lars Petersson, Åke Pettersson och Suzanne Rosendahl.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Text - kommunikation begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att skriva är ett hantverk och ett sätt att utveckla tankar. Det är roligt att kunna uttrycka sina känslor med ord, att berätta om upplevelser och att påverka genom att skriva. Det är härligt att ha ordet i sin hand. Det är också ett krav - i skolan, i alla typer av jobb och privat - att kunna formulera sig skriftligt. Läs mer Text tar sitt avstamp i språkets form och funktion och leder sedan över till skrivprocessen och det praktiska arbetet med hur man kan disponera och formulera olika slags texter. Framförallt beskriver och förklarar boken hur man bygger upp journalistiska texter, informationstexter och reklamtexter. Den tar också upp vad man ska tänka på när man skriver texter för webben. Den här fjärde upplagan är kraftigt omarbetad och har fått helt nya bilder, nu i färg. Boken kan användas i ämnet Mediekommunikation, kursen Textkommunikation enligt GY 2011. Om författarna Författargruppen består av Suzanne Rosendahl, skribent och lärare vid Stockholms Universitet och IHM, Åke Pettersson, journalist vid Sveriges Radio och Lars Petersson, skolledare vid Polhemskolan i Lund.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..