Teknisk hållfasthetslära - lösningar
ISBN9789144020570
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareTore Dahlberg
Publiceringsår2001-12-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor370
SpråkSvenska

Häftad • 2001-12-30

Teknisk hållfasthetslära - lösningar

av Tore Dahlberg

 • ISBN: 9789144020570
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-12-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 370
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel W
  358 kr

  Ny

Om Teknisk hållfasthetslära - lösningar

Boken Teknisk hållfasthetslära - lösningar släpptes år 2001 och är skriven av Tore Dahlberg.

Den består av 370 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Teknisk hållfasthetslära - lösningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 358 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok innehåller lösningar till samtliga övningsuppgifter i läroboken Teknisk hållfasthetslära, utgiven av Studentlitteratur. Läroboken är avsedd för grundkurser i hållfasthetslära vid ingenjörsutbildning på eftergymnasial nivå.Läroboken, liksom dessa lösningar, tar upp grundläggande begrepp inom hållfasthetsläran, såsom jämviktssamband, deformations-samband och materialsamband. Dragna/tryckta stänger ingående i statiskt bestämda och statiskt obestämda stångbärverk behandlas. Vridna axlar med olika tvärsnitt (cirkulära och icke-cirkulära, tunnväggiga och massiva av olika form) studeras. Balkar med både statiskt bestämd och statiskt obestämd uppläggning analyseras med avseende på spänningar och deformationer. Stabilitet, svängning, utmattning och fleraxlig spänning studeras. Sista kapitlet behandlar energimetoder (med bl.a. Castiglianos sats). Som supplement till läroboken medföljer en formelsamling.Varje kapitel i läroboken avslutas med ett antal övningsuppgifter med svar; totalt 374 stycken. I Teknisk hållfasthetslära – Lösningar ges lösningar till samtliga övningsuppgifter i läroboken. Lösningarna kommenteras och i många fall ges alternativa lösningssätt.Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 358 kr