Tankar - Elevpaket (Bok + digital produkt) : Filosofi för gymnasiet
ISBN9789144108384
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareChrister Fäldt, Daniel Fäldt
Publiceringsår2015-02-26
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor368
SpråkSvenska

Häftad • 2015-02-26

Tankar - Elevpaket (Bok + digital produkt) : Filosofi för gymnasiet

av Christer Fäldt och Daniel Fäldt

 • ISBN: 9789144108384
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-02-26
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 368
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 9 säljare -67% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara H
  197 kr

  Ny

 • Amanda B
  309 kr

  Ny

 • Busra E
  309 kr

  Ny

 • Cissi N
  359 kr

  Bra skick

 • Josefin D
  359 kr

  Bra skick

 • Nora L
  359 kr

  Ny

 • Annie L
  409 kr

  Ny

 • Sara S
  409 kr

  Ny

 • Johanna F
  419 kr

  Ny

Om Tankar - Elevpaket (Bok + digital produkt) : Filosofi för gymnasiet

Boken Tankar - Elevpaket (Bok + digital produkt) : Filosofi för gymnasiet släpptes år 2015 och är skriven av Christer Fäldt och Daniel Fäldt.

Den består av 368 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Tankar - Elevpaket (Bok + digital produkt) : Filosofi för gymnasiet begagnad från en av 9 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 398 kr (67%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Tankar presenterar grundläggande filosofiska frågor och de olika försök till svar som filosofer genom tiderna har fört fram. Tonvikten ligger på västerländska filosofers tankar om dessa frågor, men också andra tanketraditioner får här sin plats.Ny upplaga Den nya upplagan av Tankar har kompletterats med ett stort antal fördjupande texter, om bl.a. dygdetik, filosofisk feminism, logik och kopplingen mellan tro och vetande, dvs. filosofi, vetenskap och religion som olika sätt att hantera och uppleva den verklighet vi lever i.Elevpaket - digitalt läromedel och tryckt bok Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.Digitalt läromedel Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Faktafördjupningar, digital ämnesordlista, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, interaktiva uppgifter och filosofporträtt gör det möjligt för eleverna att arbeta självständigt och flexibelt.Eleverna kan använda kapitelsammanfattningarna både som en introduktion inför att de ska börja med kapitlet och som en repetition av det. I de kompletterande övningarna kan de arbeta vidare med sina nya kunskaper och träna på sin förståelse av de filosofiska begreppen.Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.Stort antal fördjupningar.Korta presentationer av ett antal olika filosoferKapitelsammanfattningar som miniföreläsningar.Ordlista över centrala filosofiska begrepp.Interaktiva övningar, kopplade till kunskapskraven.Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i elevboken. Elevbok Varje kapitel behandlar grundläggande filosofiska frågor och de olika försök till svar som filosofer genom tiderna har fört fram. Målsättningen bakom boken har varit att inte väja för ämnets svårigheter, utan i stället tillhandahålla bra stöd när läsaren ska brottas med dem. Bland annat anknyts de filosofiska frågorna till vardagstänkandet när så är möjligt och det finns många illustrerande exempel. Filosofins centrala begrepp får sin plats i texterna – utförligt förklarade – för att därigenom kunna lotsa läsaren in i den filosofiska tankevärlden.Till varje kapitel finns ett stort antal uppgifter som ger läsaren möjlighet att öva sina nya kunskaper. För, filosofi är i lika hög grad ett övningsämne som ett kunskapsämne.Tankar finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 197 kr   Spara 67% mot nypris
Ny från 595 kr