Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer
ISBN9789144096667
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2015-01-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor220
SpråkSvenska

Häftad • 2015-01-30

Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer

 • ISBN: 9789144096667
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-01-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 220
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -58% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Henric A
  132 kr

  Ny

 • Louise B
  229 kr

  Bra skick

 • Gabriel F
  229 kr

  Ny

Om Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer

Boken Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer släpptes år 2015.

Den består av 220 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 185 kr (58%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varför lyssnar vi mer på vissa människor än andra? Vad är det de gör som fångar vår nyfikenhet och påverkar våra föreställningar och vår vilja att agera? I en tid när olika kanaler och skiftande arenor används för att kommunicera ett budskap ställs stora krav på det muntliga framförandet. Det ska vara skarpt formulerat, utnyttja digital teknik och bild på ett verkningsfullt sätt och vara proffsigt genomfört. Den här boken handlar om just detta – hur du gör effektiva och framgångsrika muntliga presentationer. Med tydliga förklaringar ger författaren råd, stöd och praktisk kunskap om hela arbetsprocessen, från planering och förberedelser till själva framförandet.I den digitala versionen av boken, som du får tillgång till genom koden på omslagets insida, slussas du ut på internet till alla de exempel på tal och föreläsningar som författaren resonerar om och som bokens övningar är uppbyggda kring. Talarens hantverk vänder sig i första hand till studenter vid universitet och högskolor, både inom grundutbildning och forskarutbildning. Den fungerar också väl som handbok för dig som yrkesmässigt gör muntliga presentationer i olika sammanhang.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 132 kr   Spara 58% mot nypris
Ny från 317 kr