Tal och mönster
ISBN9789144054094
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-12-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor307
SpråkSvenska

Häftad • 2008-12-15

Tal och mönster

  • ISBN: 9789144054094
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2008-12-15
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 307
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

402 kr

Ej tillgänglig

519 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -31% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Josefin K
    279 kr

    Bra skick

Om Tal och mönster

Boken Tal och mönster släpptes år 2008.

Den består av 307 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Tal och mönster begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 123 kr (31%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok vänder sig till blivande matematiklärare med inriktning mot grundskola och gymnasium, men den passar också utmärkt för var och en som är nybörjare på högskola och som precis har inlett sina matematikstudier. Syftet med boken är att ge matematiklärare en fullödig och bred plattform att stå på och en källa att ösa ur för framtida lektioner. Boken inleds med ett kapitel som på en grundläggande nivå behandlar en av matematikens mest utmärkande kvaliteter: att finna mönster och att generalisera. Därefter följer tre kapitel som alla behandlar tal och räkning men på olika nivåer, allt ämnat att berika lärarstudentens taluppfattning. Bland bokens övriga kapitel kan nämnas kapitel 6, kombinatorik och sannolikhetslära, och kapitel 9, differensekvationer, vilka är den diskreta motsvarigheten till analysens differentialekvationer. Genom hela boken ges tips om hur man kan använda räknare och dator när så är lämpligt. Förutom matematisk teori beskriven på ett lättfattligt sätt, finns i boken ett stort antal lösta exempel och över 700 övningar med ett fullständigt facit. I slutet av boken finns dessutom ett antal gruppövningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 279 kr   Spara 31% mot nypris
 Letar efter nypriser..