Syntes A Kemi för gy
ISBN9789140648433
FormatBoard book
FörfattareHenriksson
Publiceringsår2006-10-13
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor296
SpråkSvenska

Board book • 2006-10-13

Syntes A Kemi för gy

av Henriksson

 • ISBN: 9789140648433
 • Format: Board book
 • Publiceringsår: 2006-10-13
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 296
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helen H
  639 kr

  Bra skick

Om Syntes A Kemi för gy

Boken Syntes A Kemi för gy släpptes år 2006 och är skriven av Henriksson.

Den består av 296 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Syntes A Kemi för gy begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 639 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Syntes A är kursbok till Kemi A (100 p). Tack vare författarens förmåga att presentera naturvetenskap på ett okomplicerat sätt, är boken lättillgänglig utan att traditionellt svåra moment har skalats bort. Rikligt med lösta exempeluppgifter underlättar kemiska beräkningar. Eleven möter dessutom många anknytningar till sin vardag och kan fördjupa sig i intresseväckande utblickar. Varje kapitel avslutas med en sammanfattning. Syntes A är rikt illustrerad och har större sidformat än boken Kemi kurs A. Därmed har Syntes A kunnat få en extra luftig och tilltalande layout. I Syntes A presenteras organisk kemi i ett eget innehållsrikt kapitel.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 639 kr