Synligt lärande för lärare
ISBN9789127134676
Upplaga1
FormatFlexband
FörfattareJohn Hattie
Publiceringsår2012-11-23
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor331
SpråkSvenska

Flexband • 2012-11-23

Synligt lärande för lärare

av John Hattie

 • ISBN: 9789127134676
 • Upplaga: 1
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2012-11-23
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 331
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -18% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna C
  309 kr

  Bra skick

 • Amanda Å
  409 kr

  Bra skick

 • Jenny A
  409 kr

  Bra skick

 • Kennet J
  359 kr

  Ny

Om Synligt lärande för lärare

Boken Synligt lärande för lärare släpptes år 2012 och är skriven av John Hattie.

Den består av 331 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Synligt lärande för lärare begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 91 kr (18%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Synligt lärande för lärare kopplar världens största forskningsöversikt om undervisningsstrategier till praktiskt genomförande i klassrummet. John Hatties forskning involverar miljontals elever och redogör för de mest effektiva arbetssätten för att maximera deras studieresultat. Boken utgår både från lärares och elevers perspektiv och ger konkret vägledning för lektionsförberedelser, att tolka lärande och återkoppling under lektionen samt lektionsuppföljning. Den innehåller checklistor, konkreta övningar, fallstudier, och tar upp frågor som elevmotivation, undervisningsstrategier och ledarskapet i klassrummet. Synligt lärande för lärare riktar sig till lärarstudenter och lärare som vill ha evidensbaserade svar på frågan hur man kan förbättra elevers studieresultat.John Hattie är professor och chef för Melbourne Education Research Institute vid University of Melbourne, Australien, samt hedersprofessor vid University of Auckland, Nya Zeeland. Hans bok Visible learning. A synthesis of over 800 meta-analyses relating to achievement är världens största forskningsöversikt om vad som påverkar elevers studieresultat och finns översatt till svenska, Synligt lärande en syntes (Natur & Kultur, 2014). Hattie har även skrivit boken Hur vi lär (Natur & Kultur, 2014) tillsammans med Gregory Yates. Läs intervju med John Hattie i Svenska Dagbladet från hans Sverigebesök i april 2013 eller se Hatties TEDxTalk från TEDx Norrköping i november 2013.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 409 kr   Spara 18% mot nypris
Ny 500 kr