Styrning av hälso- och sjukvård
ISBN9789147094851
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareJohan Berlin, Gustaf Kastberg
Publiceringsår2011-05-25
FörlagLiber AB
Antal sidor239
SpråkSvenska

Danskt band • 2011-05-25

Styrning av hälso- och sjukvård

av Johan Berlin och Gustaf Kastberg

 • ISBN: 9789147094851
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2011-05-25
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 239
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julius B
  148 kr

  Ny

 • Maria E
  209 kr

  Ny

Om Styrning av hälso- och sjukvård

Boken Styrning av hälso- och sjukvård släpptes år 2011 och är skriven av Johan Berlin och Gustaf Kastberg.

Den består av 239 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Styrning av hälso- och sjukvård begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 148 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hälso- och sjukvården står i dag inför en rad ekonomiska, demografiska och medicinska utmaningar. Hur den ska styras och organiseras blir därför en angelägen fråga. Den här boken, som nu kommer i sin andra upplaga, beskriver några av de styrmodeller som har tillämpats inom vården under de senaste decennierna. Hit hör exempelvis beställarstyrning, kundvalsmodellen, balanserad styrning, teamarbete, prestationsfinansering och processorientering. Författarna lyfter fram fördelar och nackdelar med de olika modellerna och visar vad de tenderar att leda till på kort respektive lång sikt.Läs merBoken riktar sig till studenter inom företagsekonomi, nationalekonomi, statsvetenskap, offentlig förvaltning, socialt arbete, sociologi och arbetsvetenskap, samt till praktiskt yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård. Den kan med fördel läsas även av tjänstemän, politiker och forskare med intresse för hur framtidens hälso- och sjukvård ska styras och organiseras.Om författarnaJohan Berlin är professor i företagsekonomi med inriktning mot offentlig organisation och verksam vid Högskolan Väst, Trollhättan.Gustaf Kastberg Weichselberger är professor i offentlig förvaltning och verksam vid Förvaltningshögskolan, Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 148 kr
 Letar efter nypriser..