Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar
ISBN9789163083389
Upplaga2
FormatStorpocket
FörfattareMattias Kellquist, Mats Eneroth
Publiceringsår2000-08-20
FörlagSvenska studieteknikförlaget
Antal sidor113
SpråkSvenska

Storpocket • 2000-08-20

Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar

av Mattias Kellquist och Mats Eneroth

 • ISBN: 9789163083389
 • Upplaga: 2
 • Format: Storpocket
 • Publiceringsår: 2000-08-20
 • Förlag: Svenska studieteknikförlaget
 • Antal sidor: 113
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marvia A
  239 kr

  Ny

Om Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar

Boken Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar släpptes år 2000 och är skriven av Mattias Kellquist och Mats Eneroth.

Den består av 113 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Svenska studieteknikförlaget.

Köp Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

"Vårt nya, snabba kunskapssamhälle ställer hårdare krav på självstudier och det egna lärandet än tidigare. Nyckeln till framgång är att snabbt och effektivt kunna ta tillvara på ny information och kunskap. Effektiv studie- och inlärningsteknik blir därför en alltmer uppmärksammad del på universitet och högskolor runt om i världen." Den här boken är en praktisk vägledning till framgångsrika studier för dig som studerar på universitet och högskola eller på annat sätt är intresserad av att lära dig tekniker för effektiv inlärning. Studieteknik för universitet/högskola är ett resultat av mer än tjugotvå års samlade erfarenheter av arbete med utbildningar i accelererad inlärning och studieteknik. Syftet är att öka läsarens läshastighet, minneskapacitet, inlärningsförmåga, motivation och koncentration. Boken tar upp ämnen som speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar." 91-630-8338-8

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr